Simeone u problemima pred Juve, a možda stigne i najteži udarac

Atletico naredne sedmice igra utakmicu sezone

Simeone u problemima pred Juve, a možda stigne i najteži udarac

Atletico Madrid će naredne sedmice odigrati najvažniju utakmicu sezone. Simeoneove Jorgandžije će sljedeće sedmice u Torinu braniti 2:0 protiv Juventusa.

Iako je Atlaticova odbrana poznata kao jedna od "najtvrđih" u svjetskom fudbalu, neće biti lako Madriđanima protiv Juventusa koji će ići na sve ili ništa.

Utakmica u Torinu se bliži, a trener Simeone nailazi na probleme. Naime, iskusni bek Filipe Luis je doživio povredu lista protiv Sociedada i sada je upitan za revanš 1/8 finala Lige prvaka protiv Juventusa.

Ipak, treba sačekati konačnu dijagnozu i mišeljenje medicinskog tima Atletica, ali je jasno da bi Luisov izostanak bio veliki problem za Simeonea koji na Allianz stadionu neće moći računati na Diega Costu i Thomasa Parteyja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, i sam Simeone bi još uvijek mogao biti suspendovan zbog neprikladnog slavlja u prvom susretu protiv Juventusa...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti