Povrijedio se i Carvajal

Lošim vijestima za Real Madrid nema kraja

Iz dana u dan stižu sve lošije vijesti po Real Madrid.

Nakon ispadanja iz Kupa Kralja i Lige šampiona, uslijedila je povreda Viniciusa Juniora, ali tu nije kraj mukama Kraljeva.

Danas je saopšteno da se povrijedio i Dani Carvajal koji će morati nešto duže vremena izbivati sa terena.

Španski reprezentativac je povrijedio butinu i na terenu ga neće biti oko mjesec dana. To znači da će propustiti i i prve susrete u kvalifikacijama za Euro koje Španija igra protiv Norveške i Malte.

Utučeni Carvajal kratkom je izjavom najbolje opisao Realovu sezonu

Carvajal je bio jako utučen nakon eliminacije iz Lige prvaka.

Kraljevski tim je ponižen od Ajaxa (1:4) na svom stadionu i već u osmini finala Lige prvaka je ispao, što se zaista ne pamti kada je ovaj tim u pitanju.

Osim toga, Real je ranije ostao bez šansi da osvoji Kup kralja, La Liga je također izgubljena...

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sezona je gotova. Ovo je us**na godina" kazao je Carvajal nakon utakmice, pa je dodao:

"Mislim da je ov moja najgora noć u karijeri, nikada prije se nisam osjećao tako loše. Ne mogu to objasniti... U posljednjoj sedmici izgubili smo sve utakmice kod kuće. Nema objašnjenja. Drugi timovi su bili bolji od nas".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.