Edin Džeko je nakon utakmice protiv SPAL-a ostao na cifri od sedam golova u italijanskom prvenstvu

Rijetko mu se dešava

Ovaj snimak je dokaz da Edin Džeko jednostavno nije imao svoj dan

Midhat Šljivak

Edin Džeko i Roma nisu imali svoj dan.

Rimska Vučica poražena je iznenađujuće na gostovanju kod SPAL-a sa 2:1, a ponovoj je u centru pažnje bio bh. fudbaler Edin Džeko.

Dijamanta nikako nije išlo. Ponovo je pokazao veliku nervozu, a na poluvremenu se sukobio i sa domaćim fudbalerima, koji su ga lako isprovocirali.

Da Edin nije imao svoj dan pokazuje i situacija sa kraja prvog poluvremena. Džeko je bio posve sam, protivnici su bili daleko od njega, a bh. napadač se sapleo i pao.

Ne dešava se ovo Edinu često. Sigurno je i ovo dodatno iznerviralo našeg fudbalera, koji je potom ušao u verbalni sukob sa Felipeom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U drugom poluvremenu je Džeko imao i dobru šansu da donese Romi jedan bod, ali je golman SPAL-a Viviano čudesno odbranio njegov šut.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.