De Gea na meti Kraljeva

Zidane i Perez će učiniti sve da ispune svoju želju i dovedu veliko pojačanje iz Manchestera

Edmir Škorić

Zidan je ove nedelje preuzeo Real Madrid i želi da unese promjene u ekipi nakon loše sezone.

Njegov drugi trenerksi debi na klupi Reala jučer je protekao dobro, pošto je golovima Isca i Balea savladana Celta (2:0).

Zidane je u prvim tim vratio Marcela, Balea, Isca... Real je konačno zaigrao kako se od njega očekuje, no u svakom će slučaju klub dovoditi nove igrače na kraju sezone.

Cilj je navodno da se kupe barem dvije velike zvijezde poput Hazarda, Mbappea, Eriksena, a sada se pojavila vijest da Zidane želi novog golmana.

Courtois je razočarao iako je došao kao veliko pojačanje ljetos iz Chelseaja, pa je Zidane na gol vratio Keylora Navasa, a sada razmišlja da dovede novog čuvara mreže.

Ranija želja Reala bio je David de Gea i upravo Španca Florentino Perez i Zidane žele na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

United trenutno pregovara s De Geom oko novo ugovora, a Real je spreman da ga plati "suhim zlatom", samo kako bi došao u klub.

I De Gea je ranije govorio da mu nedostaje Madrid, ipak je svojevremeno branio za Atletico, ali nije baš ni lako očekivati da ovaj sjajni golman na kraju sezone dođe u Real, mada se s Kraljevima nikada ne zna.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.