Ceballos okrenuo ploču kada je Zidane u pitanju

Sada ga hvali

Ceballos okrenuo ploču kada je Zidane u pitanju

Edmir Škorić

Veznjak Real Madrida Dani Ceballos hvalio je Zinedinea Zidanea poslije pobjede Madriđana protiv Celte (2:0).

Podsjećamo da je Real Madrid danas savladao Celtu s 2:0, a da su golove postigli Isco i Bale. Čim je se vratio, Zidane je u tim vratio brojne igrače koje je Solari držao na klupi i očigledno je da je Francuz nedostajao Realu.

Sada o njemu pozitivno priča čak i Ceballos, koji je govorio protiv Zidanea kada je ovaj prošle godine odlazio iz Reala.

"Čini se da je promena menadžera uspjela. Tim se danas osjećao mnogo pozitivnije. Najvažnije je da smo osvojili tri boda. Iznad svega, ono što moramo da uradimo je da dostignemo naš cilj, a to je da završimo što je više moguće na vrhu tabele", poručio je Ceballos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Svjetan je da su Bale i Isco morali i ranije da igraju u prvih 11 Reala.

"Oni su dva naša ključna igrača. Ono što oni rade je važno, ali i ostalih 25 igrača koje trener ima", rekao je Ceballos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi