Sadio Mane je jedan od igrača kojeg Zinedine Zidane želi dovesti u Real

Senegalac ne želi trošiti vrijeme na nebitne stvari

Mane otkrio detalje iz svog života i ponovo pokazao koliko se razlikuje od drugih igrača

S. Pašalić

Napadač Liverpoola Sadio Mane je u vrhu liste igrača koje trener Real Madrida Zinedine Zidane želi dovesti ovog ljeta.

Senegalac nije imao lagan put do vrha kada je započeo svoju karijeru 2011. godine u Metzu, da bi preko Red Bull Salzburga i Southamptona na kraju završio u Liverpoolu.

Mane je odrastao u porodici koja nije imala novca i kada je rekao svojim roditeljima da želi postati profesionalni nogometaš, oni to nisu dočekali sa oduševljenjem.

Ipak, sa 19 godina je stigao u Metz, da bi nakon nekoliko godina završio u Liverpoolu, gdje je postao jedan od najvažnijih igrača.

Salzburg je bio mjesto gdje je posljednji put ušao u noćni klub kada se pridružio saigračima kako bi proslavili naslov.

"Nikad nisam išao na zabavu sam", rekao je prošle godine El Paisu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nikad ne razmišljam o tome. Ako ne dam sve od sebe da bi postao vrhunski nogometaš, nikada neću ništa postići", dodao je Mane koji nije ljubitelj razonode mnogih igrača - Play Stationa.

"Nikad mi se to nije sviđalo. Nikad ga nisam igrao. Mislim da je to nešto što troši tvoje vrijeme. Ne želim izgubiti svoje vrijeme i zauzvrat dobiti ništa", zaključio je Mane.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.