Anfield opet slavi Gerrarda: Sjajnim potezom izbacio dvojicu igrača i donio pobjedu Redsima

Bivši igrač Liverpoola je ponovo oduševio navijače

Anfield opet slavi Gerrarda: Sjajnim potezom izbacio dvojicu igrača i donio pobjedu Redsima

S. Pašalić

Legendarni igrač i kapiten Liverpoola Steven Gerrard je danas ponovo zaigrao na Anfieldu i još jednom bio junak Redsa.

Sadašnji trener Glasgow Rangersa je bio jedan od igrača koji su danas zaigrali u utakmici legendi Liverpoola i Milana koju je tim sa Anfielda dobio sa 3:2, a strijelac pobjedničkog gola je bio upravo Gerrard.

Bila je to utakmica u kojoj je viđeno nekoliko sjajnih poteza, od fantastičnog slobodnjaka i gola Andree Pirla kojeg je Sander Westerveld samo pogledom ispratio, pa do Jerzyja Dudeka koji je svojim potezom uljepšao dan jednom mladom navijaču.

Tako je i Steven Gerrard oduševio svojim potezom pred sami kraj utakmice koja je trajala nešto kraće vrijeme.

Gerrard je u praktično posljednjem napadu Liverpoola stigao pred gol Milana, poslao dvojicu igrača ovog tima po ćevape i postigao pobjednički gol te tako pokazao da je još uvijek u dobroj formi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi