Mnogim navijačima se nije svidjelo ono što su vidjeli

Ako ste navijač Juventusa neće vam biti dobro kada vidite novi dres za narednu sezonu

S. Pašalić

Nova garnitura dresova Juventusa za narednu sezonu pojavila se na internetu i čini se da je odmah donijela veliko nezadovoljstvo navijača.

Navijači su dobro upoznati s prugastim dizajnom na opremi Stare dame za utakmice na domaćem terenu, ali to bi se moglo promijeniti ako se ispostavi da su slike nove garniture istinite.

Prema Footy Headlinesu, slike kompleta su se pojavile na internetu i donijele su veliku promjenu u smjeru od crno-bijelih pruga na trenutnom kompletu.

Jedna strana je bijela s crnim rukavom, dok je druga strana crna s bijelim rukavom. Međutim, jedna stvar koja se stvarno ističe je ružičasta pruga koja razdvaja dvije polovice kompleta.

Stvarno je teško je promašiti koliko je ružičasta, pogotovo za širinu prugaste trake između crno-bijelog dijela. Nije iznenađujuće da navijači nisu oduševljeni dizajnom te su izrazili svoje mišljenje na društvenim medijima.

"Vjerojatno će izgledati bolje na igračima u prirodnom svjetlu, ali zasada nisam baš uvjeren", napisao je jedan korisnik Twittera.

"Ne koristi se mnogo kreativnosti ili mašte. Mi smo Juventus, a ne Grimsby Town."

"Moje oči bole samo gledajući ovo."

"Ovo je odvratno. Juve bi uvijek trebao imati pruge, a ne ovo, šta god da je to.", samo su neki od komentara koji su se pojavili.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.