Iz Juventusa se oglasili o povredi Ronalda: Kako se sada osjećaju navijači?

Portugalac sinoć izašao s terena

Iz Juventusa se oglasili o povredi Ronalda: Kako se sada osjećaju navijači?

Portugalski fudbaler i prva zvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo povrijedio se protiv Srbije sinoć, a danas se Juventus oglasio povodomk ovog slučaja.

Iz redova Stare dame su saopštili da je Ronaldova povreda prednje lože manje prirode tako da bi, prema svemu sudeći, trebao biti spreman za putovanje u Amsterdam.

Podsjetimo, Juve će u glavnom gradu Holandije već 10. aprila protiv Ajaxa igrati prvu utakmicu četvrtfinala Lige šampiona, a navijači su bili uznemireni zbog povrede Ronalda smatrajući da on neće biti spreman za utakmicu.

Treba reći i to da će se tačno vrijeme njegovog odsustva znati tek kada se vrati u Torino i kada počne sa oporavkom. Ipak, vjeruje se da s terena neće biti odsutan više od 10-ak dana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, njegov Portugal je u sinoćnjem susretu protiv Srbije odigrao samo 1:1 na domaćem terenu u meču 2. kola kvalifikacija za plasman na Euro.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi