Predvodi ih Sir Alex Ferguson

Navijači u Engleskoj izabrali najbolju ekipu svih vremena u Premiershipu!

Endin Čaušević

Englezi su u posljednje vrijeme odlučili da izaberu najbolje igrače Premiershipa, a to rade putem ankete u kojoj svi mogu da učestvuju.

Nedavno je objavljena lista od 100 najboljih fudbalera koji su igrali u engleskom Premiershipu, a sada je na red došao i najbolji tim jedne od najjačih svjetskih liga.

Fudbalski fanovi mogli su učestvovati u glasanju za najbolji tim Premiershipa u historiji koji izgleda zaista fantastično. No, ono što je mnoge iznenadilo jeste da tu dominiraju igrači Manchester Uniteda.

U najboljem timu nalazi se čak sedam igrača Crvenih đavola, dvojica iz Arsenala, te po jedan iz Liverpoola i Chelseaja. Njih predvodi legendarni trener Sir Alex Ferguson.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Najbolji tim u historiji Premiershipa: Schmeichel, Neville, Terry, Adams, Evra, Scholes, Gerrard, Beckham, Giggs, Cantona, Henry.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.