Posljednja dva meča 25. kola

Fenjeraši na teškim ispitima

Admin Čaušević

Utakmicama u Hercegovini bit će kompletirano 25. kolo Premijer lige BiH. Fenjeraši GOŠK i Krupa će se naći na veoma teškim ispitima jer gostuju ekipama iz vrha tabele. 

Utakmicama u Hercegovini bit će kompletirano 25. kolo Premijer lige BiH. Fenjeraši GOŠK i Krupa će se naći na veoma teškim ispitima jer gostuju ekipama iz vrha tabele.

Zrinjski će na stadionu Pod Bijelim brijegom dočekati Krupu i ukoliko Plemići žele zadržati šanse za odbranu titule morat će slaviti jer Sarajevo sinoć pobijedilo Željezničar u gradskom derbiju.

"Koliko mi kvalitetno budemo igrali tako će se razvijati i sama utakmica. Priželjkujemo naravno pobjedu, da povežemo dvije uzastopne jer bi nam to dalo određeno samopouzdanje za ono što nas čeka u iduće dvije teške utakmice protiv Željezničara i Širokog. Kada je Zrinjski u pitanju ove buduće dvije, tri utakmice su apsolutno najvažnije", kazao je Blaž Slišković u najavi utakmice.

Dobra vijest za popularnog Baku je što će za ovaj susret moći računati na svog ponajboljeg igrača, Miloša Filipovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mali hercegovački derbi igrat će se na Pecari. Široki Brijeg će dočakati GOŠK. Domaćinima trebaju bodovi u borbi za Evropu, a gostima u borbi za opstanak pa je za očekivati jednu tvrdu utakmicu u kojoj bi sve osim pobjede Širokog Brijega moglo biti veliko iznenađenje.

Oba meča počinju u 16:30.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.