"Zadovoljan sam, dobro igru trebamo ponoviti u Zenici"

Pamić upisao debi u dresu Širokog Brijega

"Zadovoljan sam, dobro igru trebamo ponoviti u Zenici"

Samir Mlaćo

Široki Brijeg je u srijedu savladao TOŠK iz Tešnja 2:0 i jednom nogom se našao u finalu Kupa BiH.

Širokobriježani su pokazali mnogo više i zasluženo slavili, no dobru igru će morati da potvrde i u revanšu u Zenici.

Do tada ih očekuje duel Premijer lige protiv GOŠK-a. U tim Širokog Brijega protiv TOŠK-a zaigrao je i Zvonko Pamić, te konačno upisao svoj zvanični debi.

"Zadovoljan sam igrom u debiju za NK Široki Brijeg. Hvala Bogu, oporavio sam se i odigrao utakmicu nakon dva mjeseca. Iako još nisam spreman u punom kapacitetu, bitno je da sam počeo igrati. Kako svojom igrom, tako sam zadovoljan i rezultatom protiv NK TOŠK Tešanj u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH. Možda je pobjeda mogla biti i uvjerljivija, ali nećemo sada žaliti. Igra se još jedna utakmica, moramo zadržati koncentraciju i u uzvratu dobro odigrati i sigurno izboriti finale Kupa BiH", kazao je Pamić, koji je imao problema sa prednjom ložom, te nije ranije bio u pogonu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi