Navijači Vučice zbunjeni

Fotografija Edina Džeke u centru pažnje: Da li je to Antonio Conte u jakni Rome?

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome proteklog vikenda na svom terenu pobijedili su Udinese s minimalnih 1:0.

Odlučujući trenutak utakmice desio se sredinom drugog poluvremena kada je Roma uspjela da povede sa 1:0. Asistenciju je upisao El Shaarawy, a gol na Olimpicu nakon godinu dana uspio je postići Edin Džeko.

Džeko je tako donio pobjedu svom timu i veoma važna tri boda u borbi za mjesto koje naredne sezone vodi u Ligu prvaka. Bh. napadač je s velikim oduševljenjem proslavio ovaj gol i sigurno je njemu pao kamen sa srca jer je završio golgeterski post na Olimpicu.

Jedna od fotografija bh. napadača kako slavi gol postala je hit među navijačima Rome. Naime, u pozadini jedne slike vidi se član stručnog štaba rimskog kluba, a mnogi su na prvu pomislili da je to italijanski trener Antonio Conte.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Conte se već neko vrijeme povezuje s Romom, a ova slika je zaista zbunila mnoge navijače ovog kluba. Ipak, na kraju su poručili da se samo radi o jednom članu kluba koji liči na Contea barem na ovoj fotografiji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.