Džeko se El Shaarawyu zahvalio izrazom svojestvenim za Italijane

Zakopali "ratnu sjekiru"

Džeko se El Shaarawyu zahvalio izrazom svojestvenim za Italijane

A. Čaušević

Edin Džeko je u subotu donio pobjedu Romi. Kapiten bh. reprezentacije je pogodio protiv Udinesea za minimalan trijumf. 

Iskusnom napadaču je na zaista fantastičan način asistirato Stephan El Shaarawy, fudbaler s kojim se navodno Dijamant sukobio dokom utakmice sa SPAL-om prije nekoliko sedmice.

Da su Džeko i El Shaarawy zakopali "ratne sjekire", sve ostavili iza sebe i podredili se kolektivu govori i reakcija našeg napadača poslije gola.

Džeko je popularnom Faraonu čestitao izrazom svojestvenim za Italijane. "Mamma mia", riječi su koje je naš fudbaler uputio svom saigraču.

Čini se da višegodišnji život na Apeninima čini svoje pa se Džeko postepeno "italijanizira" i poprima tamošnje običaje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi