Jedan navijač Uniteda je odlučio da potraži pomoć za svoj klub

Poznati šejh dobio zanimljivo pitanje: "Možete li uputiti dovu za Manchester United?"

S. Pašalić

Manchester United je ove sezone imao mnogo uspona i padova te je svojom igrom vrlo često izluđivao svoje navijače.

Sezona je krenula jako loše po Tim sa Old Trafforda sa Joseom Mournihom na klupi, a nakon serije loših rezultata Portugalac je u decembru napustio klupu Uniteda.

Na njegovo mjesto je došla legenda kluba Ole Gunnar Solskjaer koji je za kratko vrijeme vratio United među top šest ekipa na tabeli.

Solskjaer je također i u Ligi prvaka napravio sjajan rezultat i izbacio PSG u osmini finala, ali je Barcelona u četvrtfinalu ipak bila prejaka.

United u posljednje vrijeme igra dosta promjenljivo te se sada nalazi na 6. mjestu na tabeli i još uvijek vodi bitku sa konkurentima za Ligu prvaka za narednu sezonu.

Posljednju utakmicu u Premier ligi protiv Evertona klub sa Old Trafforda je odigrao katastrofalno i pretrpio je visok poraz rezultatom 4:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači nisu zadovoljni trenutnim stanjem, a čini se da je jedan od njih želio otići i korak dalje pa je poznatom šejhu Muftiju Menku postavio pitanje: 'da li možete uputiti dovu za Manchester United?' kako bi klub za koji navija postigao što bolje rezultate.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.