Meč sezone na Teatru snova: Kvote kladionica ostvarile crnje slutnje navijača Liverpoola

Priželjkuju kiks Cityja, ali...

Meč sezone na Teatru snova: Kvote kladionica ostvarile crnje slutnje navijača Liverpoola

E. Čaušević

Jedna od najvažnijih utakmica ove sezone engleskog Premiershipa igra se sutra na Old Traffordu gdje će snage odmjeriti gradski rivali Manchester United i Manchester City.

United i City igraju zaostalu utakmicu 31. kola Premiershipa koju će sigurno pratiti gotovo svaki navijač Liverpoola na svijetu. Redsi vode veliku borbu sa Cityjem za titulu koju na Anfieldu čekaju skoro 30 godina.

Liverpool ima trenutno dva boda više od Cityja, ali i utakmicu manje koju Građani upravo sutra igraju na Teatru snova. Ukoliko dođu do pobjede preuzet će prvo mjesto i imati bod više od Liverpoola pred tri odlučujuća kola.

Manchester United se ne može pohvaliti zavidnom formom, a u nedjelju su doživjeli težak poraz protiv Evertona (4:0) nakon čega se znatno pokvarila atmosfera u svlačionici Crvenih đavola.

Ipak, navijači Liverpoola se nadaju da će United pružiti maksimum i uspjeti osvojiti barem bod protiv gradskog rivala. No, jasno je svima da će ekipa Pepa Guardiole sutra biti veliki favorit.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako vjeruju i kladionice širom svijeta, a kvote u njihovim ponudama jasno govore da bi sve osim pobjede Cityja bilo iznenađenje. No, treba priznati da se nije očekivalo da će kvota na pobjedu Uniteda biti tako ogromna.

S druge strane kvota na trijumf Cityja je kao da igra pred svojim navijačima protiv ekipe iz donjeg dijela tabele. Kvote za ovu utakmicu možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART na OVOM linku.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi