Trener će ostati Unai Emery, koji je prema mišljenju uprave odradio dobar posao ove sezone, obzirom da mu je ovo prva sezona u Engleskoj.

Vraća se u Arsenal

Legenda Arsenala dobija posao na mjestu sportskog direktora kluba, navijači oduševljeni ovim potezom

Esmer Oštraković
Teme:

Nakon što su svoje šanse da Ligu prvaka izbore preko prvenstva sveli na minimum, Arsenalu je preostalo jedino da osvoji Evropa ligu, te da tako izbori nastup u Ligi prvaka nardene sezone.

Jasno je da će biti velikih promjena u timu Arsenala, kako i igračkom kadru, tako i na ostalim poljima u klubu.

Trener će ostati Unai Emery, koji je prema mišljenju uprave odradio dobar posao ove sezone, obzirom da mu je ovo prva sezona u Engleskoj.

Jedna od važnih promjena biti će na poziciji sportskog direktora kluba, a čini se da je već završeno ko preuzima to mjesto.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime prema inostranim medijima, Arsenal je već sve dogovorio sa legendom svog kluba, Eduom koji će dobiti šansu da radi na ovoj poziciji, a navijači su oduševljeni ovim potezom kluba.

U Arsenalu su se već bacili i u potragu za pojačanjima, te trenutno traže zamjenu za Ramseya, a osim tog mjesta velika želja Emeryja je dovođenje Umtitija iz Barcelone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.