Slaviće se dugo ovaj nevjerovatan podvig

Pochettinova poza na slavljeničkoj fotografiji Tottenhama hit na društvenim mrežama!

Endin Čaušević

Tottenham se plasirao u finale Lige prvaka nakon nevjerovatnog preokreta u Amsterdamu.

Londonski klub je pobijedio sa 3:2 iako su nakon prvog poluvremena gubili sa 2:0. U prolazak Tottenhama niko nije vjerovao, ali su gosti u drugih 45 minuta napravili čudo.

Na krilima Lucasa Moure londonski tim je došao do preokreta i nevjerovatne pobjede koja ih je odvela u finale.

No, najveće pohvale zaslužio je Mauricio Pochettino koji je trenerskim potezima pokazao svoje znanje, te je na kraju čak i zaplakao od sreće.

Sjajna fotografija se pojavila nakon meča dok su igrači Tottenhama slavili pobjedu s navijačima, a upravo je Pochettino bio u centru pažnje zbog svoje poze.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jasno se vidi koliko je ova pobjeda značila argentinskom stručnjaku kojeg su mnogi počeli osporavati jer s Tottenhamom još nije napravio neki ozbiljan podvig. No, tome je večeras došao kraj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.