Odveo Tottenham u finale, a u dva prelazna roka nije doveo nijedno pojačanje!

Kapa dole za Pochettina

Odveo Tottenham u finale, a u dva prelazna roka nije doveo nijedno pojačanje!

E. Čaušević

Fudbaleri Tottenhama večeras su u Amsterdamu napravili čudo pobjedom protiv Ajaxa sa 3:2 i plasmanom u finale Lige prvaka.

Tottenham je u prvom meču na svom terenu poražen sa 1:0, a nakon prvog poluvremena večeras je Ajax vodio sa 2:0 i svi su sigurno pomislili da je meč riješen.

Međutim, londonski klub je odigrao nevjerovatno drugo poluvrijeme u kojem je došao do preokreta. Lucas Moura je ekspresno dao dva gola za 2:2, a potom je u posljednjim sekundama dao gol za 3:2 i plasman u finale.

Nakon utakmice trener Tottenhama, Mauricio Pochettino, je u suzama išao ka svojim saigračima i sigurno je sam i on bio u čudu nevjerovatne pobjede.

Ovaj podvig Tottenhama je još veći kada se u obzir uzme činjenica da nisu doveli niti jedno jedino pojačanje u prethodna dva prelazna roka i za to im zaista treba skinuti kapu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Neki su ismijavali Tottenham prije nekoliko mjeseci fotografijama da su doveli pojačanje N'Obody (Niko), ali sada su im igrači Tottenhama začepili usta za sva vremena.

Top Komentari

Dobojlija
Dokaz da nije sve u trosenju ogromnih para na razvikane igrace tipa Neymara,Mbapea ili Hazarda
1 5
dobojan90
Mauricio Pochettino u suzama isao prema svojim saigracima... ja mislio on trener Tottenhama :-/
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti