Screenshot

Nekadašnji saigrači

Nikola Jokić nije želio završiti presicu dok nije progovorio koju o Nurkiću

Portland Trail Blazersi su sinoć u svom Moda Centru sa 119:108 savladali Denver Nuggetse, poravnali na 3:3 i izborili sedmu utakmicu polufinalne serije Zapada.

Blazerse su na terenu predvodili Lillard, McCollum i Hood, dok su pored terena imali podršku Jusufa Nurkića.

Nurkić koji se oporavlja od teškog loma noge je rano jutors po našem vremenu bio u Moda Centru gdje je sa klupe pružao podršku svojim saigračima.

Nije samo navijačima i igračima Blazersa bilo drago vidjeti Nurkića, već i Nikoli Jokiću, sjajnom centru Nuggetsa i nekadašnjem saigraču bh. košarkaša.

Tako je Jokić press konferenciju nakon duela u Moda Centru završio sa nekoliko rečenica posvećenih Nurkiću.

"Mogu li nešto reći? Samo želim reći da sam sretan što mogu vidjeti Nurkića zdravog. Pa, ne baš potpuno zravog, ali se vratio. Znam da je imao tešku povredu... Mi jesmo rivali iz konferencije, ali je za mene lijepo vidjeti ga da već samostalno hoda", izjavio je Jokić.

Inače, Jokiću su sinoć nedostajale dvije asistencije za triple-double s obzirom da je utakmicu završio sa 29 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.