Pogrešni igrači i pogrešno vrijeme

Sol na ranu navijača: Bizaran baner ispred Old Trafforda pokazuje sav očaj Manchester Uniteda

Endin Čaušević

Manchester United je porazom protiv Cardiffa (0:2) završio jednu od najgorih sezona u posljednjih 30-tak godina ovog kluba.

Crveni đavoli su jučer pred svojim navijačima poraženi sa 2:0 od ekipe koja se već oprostila od Premiershipa i tako su na najgori način završili užasnu sezonu koju će željeti svi brzo da zaborave.

United je u svakoj sezoni favorit za osvajanje titule, ali već godinama njihov dom je sredina tabele. Crveni đavoli su jedva izborili i igranje u Evropi, a Liga prvaka će ostati samo san za narednu sezonu.

Jasno je da United treba napraviti velike promjene što se tiče igračkog kadra jer je to klub s nekoliko zvijezda koje su totalno zakazale.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači u tom slučaju najviše misle na najplaćenijeg igrača Alexisa Sancheza koji će sigurno spakovati kofere. Na kraju sezone kao da su i u klubu počeli provocirati navijače s nevjerovatnim banerom ispred stadiona.

DHL je odlučio da reklamira svoju kompaniju, ali navijači ne mogu da vjeruju kakav slogan i koje igrače su koristili za to. Na baneru su Alexis i Lukaku igrači koji su možda i najviše zakazali od dolaska na Teatar snova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.