Iz drugog ugla: Pogledajte kako se Pogba svađa, a zatim i moli za oprost navijače Uniteda

Francuz u centru pažnje

Iz drugog ugla: Pogledajte kako se Pogba svađa, a zatim i moli za oprost navijače Uniteda

M. Šljivak

Paul Pogba imao je više posla nakon utakmice nego na utakmici protiv Cardiffa.

Crveni đavoli su očajnu sezonu završili porazom na Old Traffordu od 0:2, pa će tako morati u kvalifikacije za Evropsku ligu, a Pogba i društvo su ispraćeni zvižducima.

Posebno su navijači tima iz Manchestera ljuti na Paula Pogbu. Nakon što je došao pred Stretford End, došlo je do verbalnog obračuna sa francuskim fudbalerom.

Palo je tu teških riječi. Pogba je pokušavao da umiri navijače, pravdao se, a zatim je tražio i oprost.

Ipak, s obzirom na to kako je igrao ove sezone, teško da će ga navijači Uniteda pamtiti po dobrom, posebno ako tokom ljeta napusti klub.

Pogba rekao saigračima u koji klub želi

Eminentni list L'Equipe objavio je kako se Paul Pogba povjerio saigračima iz Manchester Uniteda da želi otići.

Pogba se već duže vrijeme spominje u razgovorima oko mogućeg odlaska sa Old Trafforda, pogotovo jer u zadnje vrijeme igrao sve lošije i lošije, a ni francuski fudbaler navodno nema ništa protiv odlaska.

U prilog tome svakako idu i napisi L'Equipea prema kojima je vezni fudbaler navodno rekao saigračima da želi karijeru nastaviti u - Real Madridu.

Da je transfer sve bliže izvijesio je također i novinar Frederic Calange.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dogovor je sve bliži kraju, a transfer bi koštao 150 miliona eura", rekao je Calenge, a francuski Le10Sport dao je još neke detalje:

"Mino Raiola od Reala traži 18 miliona eura za dogovaranje transfera, 5% zarade od prava za korištenje imena igrača i da Pogbina plaća bude među tri najveće u klubu."

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi