Ugasit će telefon za vrijeme "merkata"

Wanda Nara nema dilemu gdje će Mauro Icardi igrati sljedeće sezone

Admin Čaušević

Mauro Icardi će sigurno biti u centru pažnje tokom prijelaznog roka u Italiji. Dio odgovornosti za to snosi njegova supruga i agentica Wanda Nara. 

Dok najradikalnije pristalice Intera argentinskog napadača učestalim saopštenjima tjeraju iz kluba Wanda nema dilemu da će 26-godišnjak i dalje nositi dres Nerazzurra.

"Mediji pišu o ponudama za Icardija, 'Icardi bi trebao otići'... Umorna sam od ponavljanja da on želi ostati u Interu. Prvog dana 'merkata' ugasit ću mobitel", rekla je ona gostujući u emisiji TikiTaka.

Kazala je kako je bilo ponuda za Icardija, ali da će on ostati u Interu s kojim ima ugovor do 2021. godine.

"Jesu li došle ponude? Da, ali će dečko ostati u Interu i dosta. Kontaktirale su ga najbolje ekipe, žele ga najbolji trener. Ali on je ubijeđen u ostanak u Interu, ko go da bude trener. Svi ga žele, ali prema medijima Inter je taj koji ga neće", dodala je Wanda.

Šta je Juventus ponudio za Icardija?

Inter nije voljan pustiti Argentinca u Juventus. Međutim, kako je on odbio već ponude Atletica, PSG-a i Napolija, u igri je ostao još samo ljuti rival iz Torina.

Za Icardija je Juventus ponudio novac i Douglasa Costu. Nije poznato kolika cifra je bila u pitanju, ali je ponuda Coste sigurna, no za sada Nerazzurri nisu voljni da čuju ovu ponudu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pretpostavlja se da će tim iz Milana tražiti oko 75 miliona eura plus fudbalera. Juve pokušava sniziti cijenu, pa će biti vrlo interesantno vidjeti šta će se desiti u ovom transferu.

Ranije se također spominjala mogućnost razmjene fudbalera između dva kluba. Inter je tražio Paula Dybalu, ali je ova ponuda glatko odbijena u redovima prvaka Italije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.