Dogovor je blizu: Inter dovodi Rakitića za 50 miliona eura

Pojačanje za milanski klub

Dogovor je blizu: Inter dovodi Rakitića za 50 miliona eura

Edmir Škorić

Milanski Inter planira kupiti Ivana Rakitića iz Barcelone.

Kako javlja Goal.com, Rakitić je na pragu prelaska u redove Intera, koji će Kataloncima platiti 50 miliona eura.

U Interu žele da se vrate na staze stare slave i da konačno napadnu Scudetto koji je godinama u Juventusovim vetrinama, a dolazak Rakitića bi svakako pomogao Interu u tome.

On je samo jedan od velikih igrača koje Inter planira da dovede, a uz to bi imao priliku da igra s nekoliko svojih saigrača poput Perišića, Brozovića i Vrsaljka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Raketa jeu Barci osvojio četiri naslova La Lige, četiri kupa i Ligu prvaka, no zbog velike konkurencije u sredini terena, morat će da napusti Nou Camp.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Zar vas sve nije demantovao lik jučer?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi