Ako napusti Juventus

Dybala može ići gdje hoće, ali jednom klubu je zauvijek zatvorio vrata

Admin Čaušević

Kako se bliži kraj sezone učestalo se piše o odlasku Paula Dybale iz Juventusa. 

Budućnost sjajnog Argentinca je nesiguran u redovima Stare dame, a dosta će zavisiti i od toga ko će naredne sezone voditi Bianconere.

Uzimajući u obzir njegove kvalitete Dybala vjerovatno može birati gdje će igrati, međutim u jedan klub definitivno ne želi. Naime, izrazio je želju da ga Juventus ne proda u Inter.

Posljednjih sedmica se špekulisalo da bi moglo doći zamjene sa Maurom Icardijem, ali upravo zbog želje igrača Juventusa pregovori nisu ni počeli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tokom fudbalske pijace se može desiti dosta toga, primjer je dolazak Cristiana Ronalda u Juventus, ali u ovom slučaju 99.9 % Dybala se neće vratiti nazad i promijeniti mišljenje.

Definitivno je odlučio da ne pređe u Inter te zauvijek zatvori vrata Nerazzurrima i njegova budućnost će vjerovatno biti van Italije pošto ga Juventus ne želi pustiti za manje od 100 miliona, cifru koju niko u Italiji ne može platiti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.