Juventus strahuje: Dybalin brat najavio njegov odlazak iz Torina

Problem je minutaža

Juventus strahuje: Dybalin brat najavio njegov odlazak iz Torina

S. Grebović

Gustavo Dybala, brat mnogo poznatijeg Paola, zvijezde Juventusa, u izjavi za argentinske medije otkrio je mogućnost njegovog napuštanja Torina već narednog ljeta.

Nije tajna da mu je Atletico ponudio ugovor na pet sezona uz platu od 9.000.000 eura godišnje, a pored Jorgandžija za njegove usluge interesuju se i brojni engleski klubovi, a ponajviše Manchester United.

"Hajde da kažemo da Paulo više nije sretan u Torinu. Kao što nisu ni mnogi drugi Juventusovi igrači. Nije on jedini koji će otići“, rekao je Gustavo Dybala u intervjuu za argentinski radio 'Futbolemiko'.

Na pitanje o tome da li je problem Ronaldo odgovorio je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne, van terena nikako, ali na terenu je problem što Paolo ne igra, što je za mladog igrača najgore", dodao je njegov brat koji mu je ujedno i agent.

Dybala je igrao u 28 mečeva u ligi ove sezone, računajući i one u kojima je ulazio u igru, a njegov učinak je kud i kamo mnogo slabiji nego prošle godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi