Zvanično: Škriniar produžio ugovor sa Interom

Ostaje do ljeta 2023. godine

Zvanično: Škriniar produžio ugovor sa Interom

Slovački defanzivac Milan Škriniar produžio je ugovor sa ekipom Intera do ljeta 2023. godine. 

Škriniar se u proteklim mjesecima povezivao sa odlaskom u Barcelonu ili Manchester City, ali očigledno od toga neće biti ništa.

"Zajedno, jer zajedno smo jači. Milan Škriniar i Inter imaju iste ciljeve. Zbog tog razloga Inter je odlučio da produži ugovor Škriniaru do ljeta 2023", između ostalog se navodi u saopštenju Intera.

Naravno, navijači ovog kluba su vrlo zadovoljni zbog ovih vijesti obzirom da je Škriniar ove sezone jedan od najboljih igrača kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Inter će naredne sezone vjerovatno igrati Ligu šampiona obzirom da se trenutno nalazi na 3. poziciji sa četiri boda više od petoplasiranog Milana dva kola prije kraja.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi