Haos na treningu Intera: Spalletti "poludio" i otjerao Marija kući!

Portugalac se nije trudio

Haos na treningu Intera: Spalletti "poludio" i otjerao Marija kući!

Endin Čaušević

Inter je veoma blizu da u preostala dva kola italijanske Serije A osigura mjesto koje ih vodi u Ligu prvaka.

Glavni cilj Intera bio je da izbori plasman u Ligu prvaka ove sezone što će ekipa Luciana Spallettija najvjerovatnije i ispuniti. Međutim, Inter je prošao kroz nekoliko veoma turbulentnih perioda koji još uvijek nisu završili.

Nakon sage s Maurom Icardijem sada je novi problem napravio vezni fudbaler Joao Mario. Naime, na današnjem treningu portugalski igrač je naljutio Spallettija koji ga je nakon svega otjerao s treninga i poslao kući.

Italijanski mediji prenose da je Joao Mario izazvao bijes svog trenera zbog ponašanja na treningu. Spalletti mu je rekao da je došao na trening potpuno nezainteresovan i da se uopšte ne trudi.

Nakon razgovora sa svojim pomoćnicima odlučio je da portugalskog igrača udalji s treninga, te mu je poručio da se može istuširati i ići kući.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, poručio mu je da nije suspendovan, te da očekuje od njega da na sutrašnjem treningu pokaže dosta veću želju za treniranjem što danas očito nije bio slučaj.

Međutim, jasno je svima da će Joao Mario na kraju ove sezone gotovo sigurno napustiti Inter, a interes za njega pokazali su Porto i Everton.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti