Dybala i Sandro prema Unitedu?

Juventusov "šokantan" prijedlog: Dovode Pogbu tako što Unitedu daju dva igrača

Edmir Škorić

Juventus je spreman ponuditi Paula Dybalu i Alexa Sandro u zamjenu za veznjaka Manchester Uniteda Paula Pogbu, tvrdi Sunday Express.

Prema britanskim novinama, Bianconeri se nadaju da će iskoristiti ta dva igrača u sklopu razmjene kako bi spustili cijenu od 140 miliona eura za Francuza.

I Dybala i Alex Sandro navodno su na izlaznim vratima Juventusa, ali stvari se možda i promijene u ovisnosti o tome ko će naslijediti Massimiliana Allegrija na klupi Stare dame.

Bilo je govora o Mauriciju Pochettinu i Pepu Guardioli, ali trenutno se najviše spominje Maurizio Sarri, koji je navodno čak i dogovorio saradnju sa Juventusom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U svakom slučaju, čelnici kluba rade na dovođenju Pogbe, koji je već igrao u Juventusu, koji ga je 2016. prodao Manchester Unitedu.

Pogbini nastupi u minuloj sezoni nisu bili na nivou i Francuz trpi mnoge kritike, te se često vraća u Torino na godišnji odmor, a nedavno je prisustvovao na oproštajnoj zabavi Andree Barzaglija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.