Traži se Krstajićev naljednik

Ne želi na klupu Srbije: "Nek' me ostave na miru i ne guraju u lažne priče"

Admin Čaušević

Fudbalski savez Srbije je u potrazi za nasljednikom Mladena Krstajića koji od ove sedmice više nije selektor popularnih Orlova. 

Zeničanina za sada neće naslijediti Slaviša Jokanović, odlični stručnjak koji nekoliko prethodnih godina bilježi dobre rezutlate u Engleskoj.

Jokanović je u izjavi za srbijanske medije jasno poručio da ne želi na klupu Srbije te zamolio sve da ne plasiraju u javnost izmišljenje priče.

"Imam druge planove, želim svakodnevno da radim, trenutno mi selektorski posao nije u prvom planu"

"Uz to, niko iz Fudbalskog saveza Srbije me nije zvao, pa bih zamolio sve koji izmišljaju razne priče i cifre koje navodno tražim da me ostave na miru", rekao je Jokanović za Novosti.

"Neka me ne guraju u lažne priče. Oduvijek sam duvao samo u svoju supu i gledao isključivo u svoje dvorište."

"Ne znam kome je u interesu da izmišlja i pominje milione eura. Neko to čita i može svašta da pomisli. A jedina istina je da sve to nije istina", poručio je Jokanović koji je posljednji angažman imao u Fulhamu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Krstajić se od Srbije oprostio nakon pobjede od Litvanije (4:1), a odluku da podnese ostavku je prouzrokaovao ubjedljiv poraz od Ukrajine (5:0).

Kao mogući nasljednik Krstajića spominje se Ljubiša Tumbaković koji je dobio otkaz u Crnoj Gori nakon odbijanja da vodi ekipu u duelu sa Kosovom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.