Mladen Krstajić više nije selektor Srbije

Dobio otkaz

Mladen Krstajić više nije selektor Srbije · Zvanično

E. Čaušević

Mladen Krstajić danas je zvanično dobio otkaz na mjestu selektora reprezentacije Srbije.

U FS Srbije bili su nezadovoljni posljednjim rezultatima ove selekcije, a kap koja je prelila čašu bio je težak poraz na gostovanju kod Ukrajine kada su Orlovi poraženi sa 5:0.

Već tada se počelo pisati da će Krstajić dobiti otkaz i da postoje minimalne šanse da ostane selektor Srbije. To se danas obistinilo nakon što je FS Srbije zvanično potvrdio da Krstajić više nije selektor.

Ovaj stručnjak je Srbiju predvodio na 19 utakmice, te je ostvario devet pobjeda, pet remija i pet poraza. Na klupi ove selekcije proveo je skoro dvije godine nakon što je došao umjesto Slavoljuba Muslina.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ime novog selektora Srbije još uvijek nije poznato, no tamošnji mediji prenose da će to najvjerovatnije biti Ljubiša Tumbaković koji je prije nekoliko dana dobio otkaz na klupi Crne Gore.

Ovaj 66-godišnji trener nije želio voditi tim protiv selekcije Kosova i uručen mu je momentalni otkaz.

Promo

Top Komentari

forza_juve
Koga klinac boli za ovom exluzivom ni srbija ne pise o nama bas nesto
6 0
a1ka
10 pobjeda, 5 remija i 5 poraza u 19!!!!! utakmica?!!!!!!! Kako vas nije stid potpisivati se na clanke koje objavljujete?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi