Da li će to Manchester United odbiti?

Ono što Real Madrid nudi za Paula Pogbu se rijetko viđa!

Endin Čaušević

Real Madrid ne želi stati s dovođenjem pojačanja iako su u dosadašnjem ljetnom prelaznom roku doveli pet novih igrača.

Naravno, najzvučnije ime je Eden Hazard koji je stigao iz Chelseaja, ali u kraljevskom klubu još uvijek imaju šta da kažu kada je u pitanju ljetni prelazni rok.

Glavna meta Real Madrirda sada je veznjak Manchester Uniteda, Paul Pogba, za kojeg su u kraljevskom klubu spremili nevjerovatnu ponudu.

Jasno je da Unitedu ne odgovara samo novac i spremni su da u suprotnom pravcu pošalju jednog od dvije velike zvijezde. Kako piše Marca to su Isco i Gareth Bale.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United može birati između ove dvojice, a uz to će im Real Madrid platiti još čak 75 miliona eura. Da Pogba želi ići s Old Trafforda potvrdio je i njegov agent Mino Raiola koji je priznao da pregovara s Realom.

Čelnici Uniteda sigurno neće dobiti bolju ponudu, a sigurno da bi sve riješili ukoliko puste nezadovoljnog Pogbu da pređe u Real. Naravno, zamjena za njega će biti Isco ili Bale što također nije uopšte loše.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.