Sada je definitivno gotovo: Pogba napušta Manchester!

Raiola potvrdio

Sada je definitivno gotovo: Pogba napušta Manchester!

E. Škorić

Agent Paula Pogbe je otkrio kako igrač ima namjeru otići iz Manchester Uniteda.

Raiola ne krije da njegov 'klijent' želi da ode s Old Trafforda i priznaje da se već radi na tome, a čini se da bi njegov naredni klub mogao da bude - Juventus, mada to Raiola naravno još uvijek neće javno reći.

"Svi znaju da Pogba želi da krene dalje. U tom smo proesu. Klub je svjestan šta Pogba osjeća i šta želi", rekao je Raiola Timesu, pa je dodao:

"Mislim da je jasno da Pogba ima plan da ide iz Manchestera i da ne želi više da igra u tom klubu. To svi znaju, to više nije tajna".

Navodno će United sada pokušati da proda Pogbu prije odlaska na predsezonsku turneju u Australiju.

"Ne mogu ništa reći, živimo iz dana u dan. Moramo biti strpljivi", dodao je Raiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vjeruje se da je Manchester United spreman da proda Pogbu za 150 miliona eura, a prethodno je u ljeto 2016. godine Francuz iz Juventusa otkupljen za 105 miliona eura.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti