Defanzivac Celtica nakon meča

Šimunović: Jesam li ja pomogao da se skautira Sarajevo? Nisu me ni pitali...

Nogometaš Celtica Jozo Šimunović nakon pobjede protiv Sarajeva rekao je da je njegov tim po ovakav rezultat i došao na Koševo. 

Podsjetimo, Celtic je slavio sa 3:1, a Šimunović je nakon meča rekao sljedeće:

"Očekivali smo sigurno da će oni biti na svojoj polovici i onda je uvijek pomalo teško. Na kraju smo uspjeli Bogu hvala i pobijedili smo".

"Nismo očekivali slabog protivnika. Oni su prvaci u Bosni i Hercegovini, ali kao što sam rekao mi smo došli ovdje s jasnim ciljem i to smo na kraju ostvarili".

Jesu li njegova saznanja o FK Sarajevo pomogla Celticu da 'pročita' bh. predstavnika?

"Nisu me puno ni pitali. Imamo neke druge ljude koji to skautiraju, a na nama igračima je samo da ih slušamo šta kažu", kazao je Šimunović pa se kratko osvrnuo i na borbu sa Ahmetovićem.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Pa, nismo ni imali mnogo duela. Kao što sam rekao, Sarajevo se pretežno branilo pa nismo imali mnogo kontakta".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.