Nazire se naredni rival Celtica u Ligi prvaka

Ukoliko prođe Sarajevo

Nazire se naredni rival Celtica u Ligi prvaka

Edmir Škorić

Celtic je na dobrom putu da se plasira u drugo pretkolo, budući da je večeras na Koševu slavio s 3:1.

Škotski prvak je iskoristio ulogu favorita i na Koševu pred oko 25.000 gledatelja ostvario sigurnu pobjedu pogocima Johnstona, Edouarda i Sinclaira, dok je Oremuš prethodno donio vodstvo bordo timu.

Celtic je sada na pragu plasmana u drugo pretkolo, dok će Sarajevo, ne desi li se neko čudo u Glasgowu, igrati u trećem pretkolu Evropske lige.

Kao što je poznato, pobjednik meča Celtic - Sarajevo u drugom pretkolu Lige prvaka igrat će protiv boljeg iz dvomeča Kalju - Škendija.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Za sada su Makedonci na dobrom putu da se nađu protiv Celtica u drugom pretkolu, pošto su golom Ibraimija iz penala u 81. minuti slavili na gostovanju kod estonskog prvaka.

Top Komentari

pipun
Skoricu pusi kitu za ovaj naslov. Kao novinar treba da budes nepristrastan i professionalan pogotovo sto jos jedna tekma se igra. Ovako ne samo dasi si se potvrdio kao neznalica i pokusaj od novinara nego si dodao u tvoj CV titulu supka. Aferim, jebem ti uciteljicu!
6 0
Dobojlija
Hoce li iko prijaviti ovog krkana koji I zlocince podrzava
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi