Šerbečić: Znao sam da je ova publika fenomenalna, ali kada sam čuo huk sa tribina...

Novi fudbaler Sarajeva nakon meča

Šerbečić: Znao sam da je ova publika fenomenalna, ali kada sam čuo huk sa tribina...

Novi fudbaler Sarajeva Besim Šerbečić nakon poraza od Celtica (1:3) govorio je o utiscima.

On je tom prilikom kazao da je Sarajevo odigralo dobar meč, ali da je drugi gol Celtica vjerovatno presudio.

"Mislim da smo dobro odigrali utakmicu posebno u prvom dijelu. Možda nas je taj drugi gol malo dotukao, ali oni su stvarno kvalitetna ekipa. Najvažnije je da smo mi dali maksimum, nemamo za čim da žalimo. Svakako da je bilo gršaka, ali nadam se da ćemo to dobro analizirati..."

Atmosfera?

"Pa ja sam znao da je ovdje publika fenomenalna, ali kada čuješ onaj huk sa tribina, onda te to tjera da ideš preko svojih granica. Hvala navijačima na podršci".

Revanš na Celtic Parku?

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Bit će sigurno teško, ali nikad se ne zna u fudbalu, svako svakog pobjeđuje. Mi se sigurno nećemo predati, pa ćemo vidjeti", rekao je Šerbečić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nema apsolutno nikakve sanse Sarajevo u revansu, jer Sarajevo da postigne 3 gola a da ne primi nijedan da bi prosao dalje, sto znaci sve je gotovo, sve je Zavrsio Seltic jos u Sarajevu.
0 6
zokora
Najveci promasaj od fudbalera! Moze igrat samo u BiH, sto se i potvrdilo
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi