Milner se sjajno spremao za narednu sezonu

Milner je u nevjerovatnoj fizičkoj spremi

Posljednja fotografija Jamesa Milnera izgleda zastrašujuće, igrač Liverpoola je prava zvijer

S. Pašalić

Liverpool je krenuo sa pripremama za novu sezonu i to vrlo uspješno.

Izabranici Jurgena Kloppa su u prvoj utakmici savladali niželigaša Tranmere sa 6:0, a zatim su u nedjelju bili bolji i od Bradford Cityja sa 3:1.

Kapiten Redsa James Milner je postigao dva gola u toj utakmici i pokazao da i sa 33 godine još uvijek ima dosta toga za pokazati.

Čini se da je to došlo i kao rezultat dobrog rada ovog ljeta, a i posljednja fotografija je dokaz tome.

Naime igrači Liverpoola su u utorak imali trening, a po fotografijama Jamesa Milnera se čini kao da je cijelu pauzu proveo u teretani.

Također, testovi su pokazali da je Milner bio najspremniji igrač Liverpoola u svakoj od pet sezona koliko je u ovom klubu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti