Sjajna partija novajlije u redovima Plemića

U Zrinjskom slave Govedaricu, te šalju poruku Nemanji Bilbiji

Samir Mlaćo

Zrinjski je sinoć u revanš meču savladao Akademiju Pandev 3:0, te potvrdio da je mnogo bolja momčad od makedonskog tima.

Plemići su pružili novu kvalitetnu partiju, a istakao se prelijepim pogotkom novajlija Miljan Govedarica koji je sjajno matirao gostujućeg golmana.

Nakon meča nije krio zadovoljstvo.

"Naravno da sam zadovoljan svojim igrama u Evropskoj ligi, ali najbitnije je da smo prošli. Idemo iz meča u meč i svi smo zadovoljni kako se stvari razvijaju. Svaku utakmicu idemo na pobjedu", rekao je Govedarica.

Govedarica je po dolasku u Plemiće uzeo broj 99 koji je prije toga nosio Nemanja Bilbija. Bio je to povod za objavu na facebook stranici Plemića.

"Nemanja, broj 99 je u dobrim rukama", stoji na stranici HŠK Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Bilbija nastupa u Južnoj Koreji, no već odavno nije u prvom planu u novom klubu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.