Govedarica: Prezadovoljni smo ostvarenim i već smo mislima okrenuti ka Sarajevu

Junak Zrinjskog za SportSport.ba

Govedarica: Prezadovoljni smo ostvarenim i već smo mislima okrenuti ka Sarajevu

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog plasirali su se u drugo pretkolo Evropske lige nakon što su sa ukupnih 6:0 savladali Akademiju Pandev.

Zrinjski je prije sedam dana u Skoplju pobijedio sa 3:0, a isti rezultat bio je večeras i Pod Bijelim brijegom. U drugom poluvremenu briljirao je Miljan Govedarica koji je postigao spektakularan gol, te upisao jednu asistenciju.

Govedarica je ovog ljeta došao iz Zvijezde 09 i pokazao se kao pravo pojačanje jer je i prije sedam dana bio jedan od najboljih na terenu. Nakon meča za SportSport.ba izjavio je da je prezadovoljan kako se uklopio u novi tim.

"Naravno da sam zadovoljan svojim igrama u Evropskoj ligi, ali najbitnije je da smo prošli. Idemo iz meča u meč i svi smo zadovoljni kako se stvari razvijaju. Svaku utakmicu idemo na pobjedu", rekao je Govedarica.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Osvrnuo se i na gust raspored u narednom periodu, te derbi protiv Sarajeva koji očekuje ekipu Zrinjskog ovog vikenda.

"Kao što sam rekao svaki meč idemo na pobjedu pa tako i protiv Sarajeva, već smo mislima u tom meču. Imamo gust raspored u narednom periodu, svaki meč će biti težak, ali naši ciljevi su jasno. Trener je večeras svjesno odmorio četiri ili pet igrača za Sarajevo", dodao je Govedarica na kraju razgovora za SportSport.ba.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MSOZ101
Cuj protiv Sarajeva na pobjedu, ovaj ako je preso iz Zvijezde u Zrinjski misli da je postao Bilbija preko noci.
11 0
Ajax11
Samo se vi nadajte! Poslje nedelje ce vam biti jasno, da je novi-stari šampion opet Sarajevo!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi