Dokumentarni film prati put igrača Reala kroz sezonu 2018/2019

Bio je kritikovan nakon uzvratne utakmice Lige prvaka protiv Ajaxa

Izašao je trailer za dokumentarac zbog kojeg je Sergio Ramos imao dosta problema

S. Pašalić

Trailer za dokumentarni film o Sergiju Ramosu je objavljen na Amazon Primeu.

Dokumentarac nosi naziv "El Corazon de Sergio Ramos", ili u prevodu "Srce Sergija Ramosa", a prati igrača Real Madrida tokom sezone 2018/2019 koja je na kraju bila jako neuspješna.

Real je bio daleko u utrci za naslov LaLige, završivši 19 bodova iza prvaka Barcelone, a ispao je također i u polufinalu Kupu Kralja od katalonskog tima.

Kraljevi su najveći debakl doživjeli u Ligi prvaka gdje je njihovu dominaciju prekinuo Ajax u osmini finala ovog takmičenja.

Upravo dvomeč protiv Ajaxa je donio dosta problema Ramosu. Naime, on je u prvoj utakmici dobio žuti karton zbog kojeg je propustio uzvratni meč.

On se zatim pojavio na Santiago Bernabeu u privatnoj loži gdje su ga snimali upravo za ovaj dokumentarac, a to je izazvalo dosta bijesa kod navijača, ali i kod predsjednika Florentina Pereza, posebno nakon što je Real poražen u toj utakmici sa 4:1 i ispao je iz Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.