Bivši igrač Redsa: Bale treba doći u Liverpool, mora igrati u timu koji može nešto osvojiti
Paul Ince bi želio vidjeti Balea u dresu Liverpoola

Velšanin je ponovo u žiži javnosti

Bivši igrač Redsa: Bale treba doći u Liverpool, mora igrati u timu koji može nešto osvojiti

S. Pašalić

Situacija oko Garetha Balea u Real Madridu se dodatno pogoršala nakon što ga prije nekoliko dana Zinedine Zidane nije uvrstio u tim na utakmici protiv Bayerna.

Uslijedile su brojne izjave, demanti, ali i brojne špekulacije o tome gdje bi Velšanin mogao nastaviti karijeru. Spominjale su se i navodne dvije ponude iz Kine, ali je Bale i dalje igrač Real Madrida.

Pored toga Bale se povezivao sa PSG-om, Bayernom i Manchester Unitedom, a sada bivši igrač Liverpoola Paul Ince smatra da bi ga ovaj klub trebao dovesti.

"Moje mišljenje je da ako ga Liverpool može priuštiti, on bi trebao otići tamo", rekao je Ince za BBC Radio 5 Live.

"Tri igrača Liverpoola iz napada nisu imala puno odmora prije početka naredne sezone. Mohamed Salah, Roberto Firmino i Sadio Mane su igrali tokom cijelog ljeta."

"Bale može igrati desno, lijevo ili u sredini. Ako gledam u tim ako ga mogu priuštiti, to će biti Liverpool. On mora ponovno izgraditi sebe kao igrača i igrati sedmicu za sedmicom"

"Morat će pristati na puno manju platu. Ne može novac biti presudan za Balea. Mora otići u tim koji može nešto osvojiti"

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Liverpool je evropski prvak i želi ponovno napraviti ogroman izazov u ligi. Tko ga drugi može priuštiti? Man City, možda Man United i ja mislim da Tottenham neće biti pravi klub za njega"

"Volio bih ga vidjeti u Liverpoolu. Još ima četiri ili pet godina. Mislim da bi bio se savršeno uklopio", zaključio je Ince.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mase007
Hahaha jednom u 20 godina nesto osvoje i kao oni sila hahah koji ste vi luzeri s Anfilda.
17 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi