Zidane na treningu dodijelio Baleu 'poseban' zadatak

Šta je radio Bale?

Zidane na treningu dodijelio Baleu 'poseban' zadatak

Za Garetha Balea, nekad najskupljeg fudbalera na svijetu, više nema mjesta u Real Madridu.

Velšanin je na Santiago Bernabeu od 2013. kada je stigao iz Tottenhama, osvojio je s "kraljevskim timom" čak 13 velikih trofeja, no sada je došlo vrijeme da Zidane na njegove usluge na računa.

Da se radi na Baleovom transferu potvrdio je i sam Zidane, a kao naredna stanica pominje se Kina, tačnije Beijing Guoan koji mu nudi na godišnjem nivou skoro 60 miliona eura čime bi po primanjima prestigao i rekordera Lionela Messija.

Dok se čeka rasplet situacije, na društvenim mrežama pojavila se fotografija s posljednjeg Realovog treninga na kojem se Bale izdvajao iz mase po tome što je jedini nosio zeleni marker.

Uočili su to i navijači, koji su putem društvenih mreža ostavili niz komentara poput onih da Bale na treningu služi da bude sudac, no vrlo brzo mnogi su stali i u odbranu velškog fudbalera.

"Sudac? Nosio je marker kako bi mu bilo dopušteno da igra za obje ekipe", objasnio je jedan navijač.

Nakon svih napisa o Baleovom odlasku oglasio se u međuvremenu i njegov agent Jonathan Barnett. Za Sky Sports je izjavio kako nikakve posudbe ne dolaze u obzir i da će Bale, ukoliko ne dobije adekvatnu ponudu, ostati u klubu po cijenu i da tri godine grije klupu.

Podsjetimo, Real je Balea doveo još 2013. godine za tada rekordno obeštećenje od 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Debil ???
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi