Baleov agent: Nema šanse da ga otjeraju iz kluba
EPA

Nastavlja se rat

Baleov agent: Nema šanse da ga otjeraju iz kluba

Velšanin Gareth Bale nalazi se na izlaznim vratima Real Madrida.

Realov dres Bale nosi u posljednji šest godina, s kraljevskim klubom je osvojio mnoštvo trofeja, no na kraju priče dočekao je to da ga se klub odriče.

Da je Baleovo vrijeme na Santiago Bernabeu prošlo potvrdio je i Zinedine Zidane, kazavši, između ostalog, da je klub taj ga se želi riješiti a ne on, međutim velškog fudbalera napisi o odlasku ne brinu.

Povodom svih špekulacija oglasio se i Baleov agent Jonathan Barnett za Sky Sports.

"Nema šanse da ga otjeraju iz kluba, pa on je jedan od tri najbolja fudbalera na svijetu", poručio je Barnett i potom prokomentarisao navode da bi njegov klijent mogao karijeru nastaviti u dalekoj Kini.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Posudba u Kinu? Smiješno, neće on ići na nikakve posudbe. Bale je igrač Real Madrida i ostat će u klubu koliko on želi, pa makar i tri godine grijao klupu. Razmislit ćemo o eventualnim ponudama samo ako nas zadovljavaju, onda možda i ode", priznao je.

Bale je, podsjetimo, u Real Madrid stigao 2013. godine iz Tottenhama za 100 miliona eura, što je u tom momentu bila rekordna odšteta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hooruk
Idi brate bejle, budi ti barem gospodin, to nikada nije bio gospodski klub, zaduzio si ih a tjeraju te ali naćerali su i prije tebe Raula, Kasiljasa i mnoge druge koji su ih zaduzili ( doduše onaj derpe je otisao u juventus svojevoljno).
0 2
Arnel925
Idi supak, niko te neće u klubu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi