Bio je kritikovan nakon uzvratne utakmice Lige prvaka protiv Ajaxa

Izašao je trailer za dokumentarac zbog kojeg je Sergio Ramos imao dosta problema

4

Komentari (4)

Hooruk
Majko mila kako lik ima finu facu za šamaranja i cipelarenja. Pepe je bio gnjida svjetska, misliš ne može biti niko veća, al ga je ovaj dobrano prešišao. Odbojnost izbija iz njega.
Hooruk
Sta je bilo, nasao se uvrjeđen sto sam rekao istinu za ovog smećara, pljuni me u prostatu ako sam sta slagao. Da te nije napravio pa te tolko pogodilo.
ArminA
Mozes samo da mu ga glodjes . Najbolji defanzivac svih vremena !
Hooruk
Da si barem prvo fino procitao sta sam napisao pa onda komentarisao, nigdje ne spominjem fudbalske kvalitete, ali sto si mu se ti džukcu uvukao u dupe do članaka pa nista ne vidis, tvoj problem, da si se barem uvukao od nogu pa da ti barem glava viri iz dupeta, nešto bi i vidio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.