Argentinac zna gdje će igrati predstojeće sezone

Prekida odmor: Dybala donio odluku o svojoj budućnosti!

Admin Čaušević

Posljednjih dana Paulo Dybala se dovodi u vezu s odlaskom iz Juventusa, a sjajni Argentinac je već donio odluku gdje će igrati predstojeće sezone. 

Dybala nije putovao s Juventusom na azijsku turneju jer je zbog nastupa na Copa Americi sa selekcijom Argentine dobio produženi odmor. 

Ovaj 25-godišnjak se spominje kao novi igrač Intera i Manchester Uniteda jer bi prema izvještajima italijanskih medija mogao biti uključen u razmjenu sa Maurom Icardijem odnosno Romeluom Lukakuom. 

Ipak, Dybala je odlučio da ostane Juventusu i dokaže se Mauriziju Sarriju. Odlučio je prekinuti odmor i vratiti se ranije kako bi se što prije upoznao s metodama ovog iskusnog stručnjaka. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Planirano je da Dybala bude slobodan do 5. augusta, ali ako je vjerovati Sky Sportu odlični ofanzivac će se već naredne sedmice pojaviti u Torinu. 

Argentinac se nije proslavio prošle sezone, pa je tako u svim takmičenjima zabio 10 golova. Zato i ne treba da čudi njegova odluka da što prije počne pripreme za novu takmičarsku godinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.