Sami Khedira potpisuje za Arsenal?

Di Marzio je imao prave informacije: Na Emiratesu uslikano novo pojačanje Arsenala

Edmir Škorić

Njemački veznjak Sami Khedira povezuje se s Arsenalom proteklih dana.

Juventus je navodno odlučio da 'skreše' roster i na izlaznim vratima je i iskusni Nijemac, koji je 2015. godine u Torino stigao u besplatnom transferu iz Real Madrida.

Tridesetdvogodišnjak se mulio dvije sezone, odigrao je samo 10 mečeva u Seriji A tokom prošle sezone, a dolasci Adriena Rabiota i Aarona Ramseyja bili su mu dovoljan signal da je vrijeme da potraži novi tim.

Gianluca Di Marzio je objavio da Juve razmatra mogućnost rješavanja Khedire i da je Arsenal jedan od najzainteresovanijih timova.

Uz Arsenal, Khediru želi i Wolverhampton, dok se u Italiji za njegove usluge zanima Fiorentina.

Arsenal je ostao bez Ramseyja, koji je otišao u Juventus, a igrač kakav je Khedira sigurno bi bio od velike pomoći ekipi Unaija Emeryja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da Di Marzio ima neke insajderske informacije, pokazuje i današnja fotografija sa Emiratesa, a na kojoj se nalazi upravo Khedira.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.