Arsenal je odnio veliku pobjedu i dobija veliko pojačanje
(Foto: EPA)

Stiže Nicolas Pepe

Arsenal je odnio veliku pobjedu i dobija veliko pojačanje

M. Šljivak

Londonski Arsenal bi u narednim danima trebao dobiti ogromno pojačanje.

Prema navodima Sky Sporta, novi član Topnika postat će fantastični napadač iz Obale Slonovače Nicolas Pepe, koji je pristao na dolazak u London.

Pepe je u prethodnom periodu pregovarao sa nekoliko klubova. Njegovi agenti jučer su boravili u Napulju, gdje su pokušali završiti posao sa Napolijem, ali posao nije dogovoren.

Zato je Arsenal pristao na sve tražene uslove. Lille je prihvatio ponudu tima iz Londona od 80 miliona eura uz dodatnih 10 miliona eura koje će pripasti agentima.

Također, igrač će dobiti platu između pet i šest miliona eura, a i njegova je želja igranje u engleskoj Premier ligi i spreman je da obuče dres Arsenala.

Pepe je prošle godine zadivio Evropu sjajnim nastupima u dresu Lillea, a postigao je 23 gola u 41 nastupa.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
red je bio da i ovi malo odrijese kesu
2 0
dr.nele
MA BRUDA IMA SE MOZE SE ......I TREBA TAKO.I JEDNO PITANJE ŠUPČIĆU GADIJOOO PIJEL SE TERAPIJA GOSP.ODD,BOLESNIČE..MAMLAZE....NEANDERTALCU
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi