Bjelica je jako zadovoljan

Trener Dinama nakon meča: Protiv koga sad igramo?

Trener Dinamo Zagreba Nenad Bjelica mogao je biti vrlo zadovoljan poslije današnje utakmice njegovog tima protiv gruzijskog Saburtalo Tbilisija. 

Ekipa iz Zagreba je porazila Gruzijce sa 3:0 na Maksimiru u revanšu 2. pretkola Lige šampiona, a Bjelica nakon meča kaže da je ekipa proigrala tek nakon izmjena.

"Znali smo da moramo biti strpljivi i da će oni padati. Znali smo i da su dobra ekipa, imali su par šansi. Mi nismo bili na nivou, ali s ulaskom Danija i Brune pokazali smo da smo bolja ekipa", rekao je trener Dinama pa je voditelja potom pitao protiv koga će Modri igrati u trećem pretkolu. Uslijedio je i odgovor - Ferencvaroš.

"Idemo dalje. Ko je sljedeći? Recite mi, ko je? Ferenc, dobro. Prije toga Gorica", rekao je u tom trenutku trener Dinama.

O Ferencvarošu kaže da ne zna još ništa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ne znam ništa o Ferencvarošu, ne želim informacije dok ne dođu na red. Sad je na redu Gorica, onda ćemo o Mađarima. Znamo da će biti teško. Ali nas čeka i jako težak posao u Gorici, oni imaju sjajne igrače i ofanzivnu tranziciju, morat ćemo biti jako skoncentrisani", kazao je Bjelica.

Podsjetimo, u večerašnjem susretu za Dinamo su nastupali bh. igrači Amer Gojak i Izet Hajrović, a u trećem pretkolu će se susresti za Eldarom Čivićem koji igra za Ferencvaroš.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.