Eldar Ćivić tri puta odbio Dinamo!

Potpisao za Ferencvaros

Eldar Ćivić tri puta odbio Dinamo!

A. Čaušević

Jedan od bh. reprezentativaca koji su ovog ljeta promijenili sredinu je i Eldar Ćivić. Defanzivac je iz praške Sparte prešao u Ferencvaros. 

Ćivića je silno u svojim redovima želio vidjeti i Dinamo. Taj transfer je bio blizu realizacije, ali je na kraju posao propao i to krivicom zagrebačkog kluba.

U razgovoru za Sportske novosti ovaj 23-godišnjak je kazao kako je silno želio preći u redove Modrih, ali je zbog oklijevanja tri puta odbio hrvatskog prvaka.

"Dinamo me želio na posudbu! Ja nisam nikamo želio otići na posudbu. Sad ću vam sve ispričati, baš onako kako je bilo. Za početak da vam kažem da sam Dinamo odbio tri puta! Prvo smo se sve dogovorili za transfer. Bilo je, praktički, gotovo, dogovoreno, ali želio sam dobiti na uvid sve detalje ugovora", rekao je Ćivić za SN.

"Naravno da sam ja želio doći u Dinamo. Osim što se radi o velikom klubu, bio bih bliže kući, što nije zanemarivo. Međutim, nakon tog dogovora oko transfera deset dana iz Maksimira nisu stizale nikakve informacije. U tom me razdoblju nazvao direktor Ferencvarosa i kazao mi da me žele dovesti."

"Onda se opet javio Dinamo, međutim ovog puta više nisu govorili o transferu, nego o posudbi s opcijom otkupa ugovora. Rekao sam tada da ne želim na posudbu, da neću. Rekao sam ljudima u Dinamu da želim transfer, da ako odlazim iz svog bivšeg kluba praške Sparte, s njom više ne želim imati nikakve veze."

"Istina, tada su mi iz Dinama kazali da će mi povećati primanja, ali bio sam čvrst u odluci da ne idem na posudbu. Tada sam odlučio doći u Ferencvaros. E onda, kad sam već došao u Budimpeštu, zvali su me iz Dinama i kazali, u redu, ne treba posudba, odlučili smo se za transfer, kupili bismo te! E, onda je već bilo kasno, pa nisam takav čovjek da bih tada otišao iz Budimpešte u Zagreb...", kazao je Ćivić koji je stalno bio u kontaktu s Amerom Gojakom, ali fudbalski putevi na kraju ih nisu spojili.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Znam da me trener Bjelica želio, čuo sam se poslije s njim. Meni je iskreno žao što nisam završio u Dinamu, jer znam što je Dinamo. Nažalost, bilo je tako kako sam vam ispričao. Ma čak i nije toliko bitno to što bih u Zagrebu bio bliže kući, Dinamo je odličan klub, znate kako se kaže, Dinamo je - Dinamo", dodao je lijevi bočni.

Ferencvaros i Dinamo su u prvim susretima drugog pretkola upisali pobjede, a ako trijumfe potvrde i u revanš susretima u trećem pretkolu mađarski i hrvatski prvak će igrati jedan protiv drugog što znači da bi Ćivić ipak ovog ljeta mogao zaigrati na Maskimiru, ali ne u dresu Modrih.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi