Navodno je od Uniteda tražio da mu daju duplo više novca nego što ima u Juventusu, što je bilo teško očekivati da će tim iz Manchestera ispuniti.

Ne želi u Englesku

Dybala odbio prelazak u Manchester United, ali odlazi iz Juventusa

Esmer Oštraković

Iako su Manchester United i Juventus dogovorili sve oko razmjene Lukakua i Dybale, od tog čini se neće biti ništa.

Sve je bilo spremno i čekala se samo potvrda da Dybala želi da pređe u Manchester United, ali on je to odbio.

Navodno on nema namjeru da ide u Englesku, te je tražio platu kakvu mu United sigurno neće dati, kako bi dogovor propao.

Navodno je od Uniteda tražio da mu daju duplo više novca nego što ima u Juventusu, što je bilo teško očekivati da će tim iz Manchestera ispuniti.

Ipak, on će kako stvari stoje napustiti Juventus, a njegov novi tim mogao bi biti Inter koji je ljut što se Juve uključio u trku za Lukakua.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poznato je da je direktor Intera, Beppe Marotta, veliki obožavaoc stila igre Dybale, te bi ga rado vidio u Interu.

Ukoliko Dybala bude tražio da ide u Inter, navodno bi Juventus tražio razmjenu igrača. Tada bi u njihov tim stigao Mauro Icardi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.